We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Zapečené noky Sorrentina s rajčatovou omáčkou a Jihočeskou nivou 45%

30 minut

difficulty:

List of recipes

Zapečené noky Sorrentina s rajčatovou omáčkou a Jihočeskou nivou 45%

Ingredience

  • 1 balení Jihočeské Nivy 45%
  • 1 balení bramborových noků
  • 3 stroužky česneku
  • 1 plechovka rajčatové omáčky passata
  • 1 snítka bazalky
  • 100 ml olivového oleje
  • sůl a pepř na dochucení

Instructions for preparation

Bramborové noky si uvaříme v osolené vodě podle návodu.
Na pánvi si rozehřejeme menší množství olivového oleje. Přidáme 3 stroužky oloupaného česneku a ovoníme jimi olej. Poté je vyjmeme a přilijeme rajčatovou omáčku. Osolíme, opepříme, přidáme čerstvou bazalku a poté i připravené scezené noky. Promícháme.
Směs vložíme do zapékací mísy nebo formy. Nejprve položíme jednu vrstvu noků s omáčkou, na to rozdrobíme Jihočeskou Nivu 45%, poté přidáme další vrstvu noků s omáčkou a navrch znovu rozdrobený sýr.
Vložíme do trouby předehřáté na 200 °C na 15 minut a necháme zapéct.
Při servírování přelijeme olivovým olejem a ozdobíme několika lístky bazalky.

Podobné recepty

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk